Editorial: Vegetarian Nutrition in Health Improvement
Nutrients 2024, 16 (23) 4183; DOI: https://doi.org/10.3390/nu16234183.Rizzo G*, Baroni L*.
Nutrients 2024, 16 (23) 4183; DOI: https://doi.org/10.3390/nu16234183.Rizzo G*, Baroni L*.
Recently, there has been a renewed interest in Cannabis sativa and its uses. The recreational use of inflorescences as a source of THC has led to the legal restriction of C. sativa cultivation to limit the detrimental effects of psychotropic substance abuse on health. However, this has also limited the cultivation of textile/industrial varieties with a low content of …
Perché abbiamo iniziato a trasformare gli alimenti? Da quando l’essere umano è diventato stanziale, l’esigenza di conservare le derrate alimentari si è resa necessaria. Oggi abbiamo vari metodi per preservare il cibo e tra i più tradizionali possiamo considerare la disidratazione che applichiamo soprattutto a cereali e legumi. .
Foods 2024, 13 (15) 2398; DOI: https://doi.org/10.3390/foods13152398.Baroni L, Rizzo G*, Galchenko AV, Zavoli M, Serventi L, Battino M.
Frontiers in Nutrition 2024, Vol 11; DOI: https://doi.org/10.3389/fnut.2024.1455664 Rizzo G*, Maximilian Andreas Storz.